Shop the look: metamorfose aflevering 4

Marcel Wolterinck toverde het sfeerloze huis van Daphne en Rick om tot een warm en knus thuis. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van de mooie metamorfse? Bekijk dan hier op je gemak het eindresultaat nog een keer, laat je inspireren én ontdek waar je de producten kunt kopen.

Als je een grote ruimte hebt, kun je deze een stuk knusser laten ogen door hoekjes te creëren. De grijze hoekbank van Rofra en het zachte vloerkleed van Carpetlinq bakenen het zitgedeelte sfeervol af, waardoor het echt een plek is waar je kan ontspannen en je af kan zonderen.

 

De vloerlamp is onder andere te koop bij LightSale en het houten beeldje op de salontafel is van Wants&Needs.

Geef je eethoek eens een twist: combineer je eettafel met zowel stoelen als een bank of hang meerdere lampen boven de tafel.

 

De driepootlamp in de hoek, van ILuce, zet de indrukwekkende olifantprint van Prestige Plaatprinten in het spotlicht.

Groen maakt gelukkig! Daarom heeft Marcel gekozen voor een mooie boom. De zogenaamde Wout hoef je maar drie keer per jaar water te geven; ideaal!

 

Het gordijn en de roede koop je bij A House of Happiness.

Een open room divider, zoals deze van Jacco Bakker gemaakt van plaatmateriaal van Decolegno, is handig om een ruimte op een decoratieve manier op te splitsen. Plaats in de open vakken accessoires voor meer sfeer. Wil je het liever wat strakker laten ogen? Maak dan gebruik van mandjes.

 

Een deur kun je gemakkelijk een nieuwe look geven door de klink te vervangen. Dit strakke, zwarte exemplaar is van Skantrae.

Verliefd op deze bijzondere, grafische muur? De zogenaamde 3D Wall Panels koop je bij Orac Decor.

Deel dit bericht