Shop the look met Piet Klerkx - aflevering 2

Wat doe je als je samenwoont, maar allebei een compleet verschillende stijl hebt? Maurice houdt van een huis vol kleur, terwijl Sheila grijs al spannend vindt. Geen probleem voor Monique des Bouvrie. In no time toverde ze het huis van de twee tegenpolen om tot een verrassend geheel waarin beide stijlen perfect samenkomen. Past deze look ook bij jou? Hieronder shop je de producten van Piet Klerkx die in de metamorfose gebruikt zijn.

Wil je een warm, huiselijk gevoel creëren? Dat kan met dit koeienvloerkleed. Heb je maar een kleine kamer? Geen probleem. Het koeienvel is er namelijk in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren.

Kleed: Piet Klerkx

Een poef is multifunctioneel en kan gebruikt worden als tafel, maar ook als stoel. En deze poef heeft zelfs nóg een functie: hij maakt je interieur mooier!

Poef: Piet Klerkx

Even helemaal iets anders in je interieur: een bijzettafel die eruitziet als een pil. Heb jij ooit zoiets gezien?

Bijzettafel: Piet Klerkx

Op deze heerlijke, fleurige bank kun je toch niet anders dan heerlijk neerploffen?

Hoekbank: Piet Klerkx

Met deze salontafel creëer je een frisse, Scandinavische look in je woonkamer. Door het eenvoudige design geeft het tafeltje bovendien rust in je kamer. 

Salontafel: Piet Klerkx

Geef kleur aan je huis met deze eyecatcher van een armstoel. Heb je liever minder kleur in je woning? Hij is bijvoorbeeld ook beschikbaar in grijs. 

Armstoel: Piet Klerkx

Deel dit bericht