Hotspot: luxe met een ruig randje bij RAW Interiors

In de sfeervolle Verwerstraat in Den Bosch is RAW Interiors gevestigd. Deze monumentale, klassieke sfeer van de straat straalt af op de luxe collectie in de winkel.

Streven naar rust 

Eigenaar Toine Michielsen omschrijft de stijl als tijdloos, etnisch en luxe. “We streven naar rust in een interieur. Een verzameling van spullen presenteren we bijvoorbeeld altijd als een groep.” Naast de winkel verzorgt RAW Interiors ook op maat gemaakt interieurontwerpen door een interieurarchitect, interieurbouwer, meubelmaker, stoffeerder en/of verlichtingsexpert.

Bloemenzaak

Samen met zijn vriend heeft Toine ook nog een vestiging in Breda. Net als ontwerper Marcel Wolterinck zijn ze ooit begonnen met een bloemenzaak. “Daar kwam een loveseat bij. En een bijzettafel. Mensen vroegen ons op een gegeven moment niet alleen advies op het gebied van bloemen en planten, maar ook over interieur. Zo zijn we erin gerold.”

Groen

Dit zie je in de winkel nog steeds terug in de accessoires en organische objecten. Luxe kussens met palmbladen, versteende boomstammen en grote planten. 

Uniek

Inspiratie halen ze uit beurzen en van groothandels, maar het duo gaat ook graag op reis. Favoriet zijn Italië en Frankrijk. “Mijn vriend is wat moderner; ik iets klassieker. En terughoudender. Maar in beide winkels proberen we altijd uniek te blijven.”

 

Tekst en fotografie: Mandy van den Akker

Deel dit bericht