De mooiste interieurs met een donkergroene muur

Waar een donkergroene muur eerst nog gewaagd klonk, is het de laatste tijd iets wat we steeds meer interieurs zien. Van een urban jungle vol met planten tot een Scandinavische klassieker met een twist. Groen is een echte sfeermaker.

Foto: Nero Interior 

Foto: Sisällä

 

Natuurlijke materialen 

Natuurlijke materialen zoals hout gaan harmonieus samen met een donkergroene muur. Het creëert het ultieme gevoel van rust en warmte.

Foto: Rebecca Pecci

 

Verf je meubels mee

Wil je een stapje verder gaan? Schilder dan een kast of dressoir in dezelfde kleur als de muur. Je woonkamer zal bovendien groter lijken, doordat de kast als het ware wegvalt tegen de achtergrond.

Foto: Marij Hessel

 

Twee tinten

Kun je niet kiezen tussen twee tinten groen? Gebruik ze allebei! Zoals je hierboven zit kan dat verrassend stijlvol uitpakken. 

Foto: By Thornam

 

Moody vibes

Je kan een donkergroene muur natuurlijk combineren met lichte kleuren voor een frisse look - maar als je het aandurft, is het ook tof om juist voort te borduren op de donkere tinten. Het zorgt voor warmte en een luxe uitstraling. Hoewel donkere kleuren een ruimte kleiner laten ogen, is het juist geschikt in een slaapkamer. Perfect voor een intieme sfeer.

 

Wist je dat de kleur van je slaapkamer invloed kan hebben op je nachtrust? Dit is de allerbeste kleur.

Tekst: Lotte Wullems

Deel dit bericht