Uw KeukenSpeciaalzaak

Keukenzaken met het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak garanderen u de beste kwaliteit én een plezierige manier van kopen. U vindt ruim 25 keukenshowrooms in Nederland met het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak.

bezoek website
Vraag ons GRATIS Boek vooraf aan!

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie, prachtige foto’s voor inspiratie, de nieuwste trends en mogelijkheden, waardevolle tips & ideeën en ons eigen keukenmerk selectiv®. Vraag dit vernieuwde keukenboek nu aan. U heeft het binnen enkele dagen in huis.

Vraag gratis boek vooraf aan
De RTL Woonmagazine keuken

Uw KeukenSpeciaalzaak heeft samen met Miele en RTL Woonmagazine de handen ineen geslagen. Het resultaat: deze prachtige RTL Woonmagazine keuken. Deze prachtige landelijke keuken met een warme sfeervolle uitstraling is uitgevoerd met de allernieuwste fronten, apparatuur en accessoires zoals het opvallende en stoere kruidenrek. 

Ontdek de RTL Woonmagazine keuken
Onze keukens van klassiek tot design, van landelijk tot modern

Als u een keuken koopt, wilt u alles in één keer. Geen gedoe met losse apparaten, keukenkastjes die niet geleverd worden enzovoort. Uw KeukenSpeciaalzaak levert een complete keuken tegen een vooraf duidelijk gecommuniceerde prijs. Bij ons geen kortingen of speciale acties. Wij doen wat we beloven.

Laat je inspireren
Een Speciaalzaak duur? Absoluut niet!

Het predicaat ‘Speciaalzaak’ betekent niet direct dat wij duurder zijn dan een gewone keukenwinkel of formuleketen. Het beste advies, een persoonlijk ontwerp en verregaande service zijn eigenschappen die onze dienstverlening wel beter, maar niet per definitie duurder maken.

Wij voeren bovendien een helder en transparant prijsbeleid. Geen kortingen, cadeaus of prijzen die steeds verder zakken, maar direct een eerlijke prijs. Wilt u een eerlijke richtlijn voor de keuken van uw dromen? Gebruik onze handige calculator en u heeft in 11 stappen (enkele minuten) een goede prijsindicatie van uw keuken.

Start kostenplanner
Keukeninspiratie 2.0! Download Smaakmakers

Download onze gratis Smaakmakers app en er gaat een keukenwereld voor u open. In deze app vindt u inspiratie en ideeën voor uw eigen droomkeuken. Keukens in alle stijlen met daarbij leuke informatie over de toegepaste kleuren en materialen, de afstemming op uw interieur, trends en gadgets én de toegepaste apparatuur. Download de gratis app, proef de sfeer en laat u inspireren.

Download de app