Kwantum, daar woon je beter van

Als grootste aanbieder in de markt van het bekleden van je huis, leveren we een uitgebreid en actueel assortiment gordijnstoffen, raamdecoratie, vloerbedekking, laminaat en behang. Kwantum maakt leuk wonen voor iedereen bereikbaar. Blijf op de hoogte van de laatste aanbieding en ontvang € 5,- shoptegoed. 

bezoek website
Geef kleur aan je interieur

Gordijnen bepalen voor een groot deel de sfeer in huis en de functies van gordijnen zijn eindeloos. Gordijnen om privacy te creëren, de kou te weren of de lichtinval te regelen. Gordijnen zijn verkrijgbaar in zoveel soorten en varianten met verschillen in patronen, stof, kleur en functie. Van kleurrijke gordijnen tot sfeervolle blikvangers en vitrage. Bekijk ze en laat je inspireren!

Laat je inspireren
Raamdecoratie tegen inkijk

Wil je de zon in de ochtend buitensluiten of heb je behoefte aan meer privacy in huis? Mooie raamdecoratie zorgt voor extra sfeer in huis en is naast decoratief ook een praktische oplossing voor je raam. Kwantum biedt voor iedere woonwens raamdecoratie; van rolgordijnen en plisségordijnen tot vouwgordijnen en jaloezieën. En het allermooiste is dat je raamdecoratie zelfs op maat kan laten maken. 

Raamdecoratie op maat
Goed gekleed

Kwantum begrijpt dat vinyl weer helemaal terug is. Een soepele, stille en praktische vloer voor elk interieur. Toch kiest 45% van Nederland voor laminaat in huis. Met meer dan 70 soorten laminaat vind je altijd een vloer die bij je past. Een vloerkleed erbij maakt je huis echt af. Het zorgt voor sfeer en warmte in huis. Maar voor welke formaat ga je? Kies je voor handgemaakt of liever hoogpolig? Wij helpen je graag om wat inspiratie op te doen. 

Laat je inspireren
Keuze uit wel 200 dessins

Behang kan een echte blikvanger zijn in je inrichting. Je kunt ervoor kiezen meer kleur in huis te brengen, of met een motief je ruimte aan te kleden. Er zijn verschillende trends die op dit moment de woonkamers sieren. Denk aan bloemenmotieven, natuurlijke prints, dierenprints, steigerhout- en betonlook. We hebben voor iedere fase in je leven het mooiste behang dat je in een handomdraai vernieuwd.

Trends in behang
Kies je voor meer voordeel? Of voor meer gemak?

Bij Kwantum helpen we je graag om het inrichten van je huis makkelijk te maken. Ben je zelf niet zo zeker of het nauwkeurig opmeten van je vloer wel gaat lukken? Of heb je geen idee waar je moet beginnen als je nieuwe gordijnen opgehangen moeten worden? Geen zorgen! We voeren de lastige klussen graag voor je uit. Dan weet je zeker dat alles past en nauwkeurig gelegd of ophangen wordt.

Laten doen